Autorijschool Jos Post

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool Jos Post.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Jos Post is 84%, 19 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Ga je beginnen met rijles bij Autorijschool Jos Post? Dan heb je de keus uit 1 CBR examenlocaties: Zwolle.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Autorijschool Jos Post.

Je vindt deze school in Zwolle. Dit zijn de adresgegevens: Rommestraat 2, 8015AP Zwolle. Dit is het e-mailadres van de rijschool: [email protected]. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 34 02 04 35. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 541975970000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 6616N5.

Waar zit Autorijschool Jos Post (kaart, routebeschrijving)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle andere rijscholen in de regio Zwolle.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Zwolle. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Ria en C/CE Prof.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Jos Post

Slagingspercentage

84

Aantal examens

19

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 34 02 04 35

Adres

Rommestraat 2

Postcode

8015AP

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

541975970000

Rijschoolnummer

6616N5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Jos Post”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo