van ‘t Oever Rijopleiding

Alle informatie die je nodig hebt over van ‘t Oever Rijopleiding.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van van ‘t Oever Rijopleiding is 55%, 103 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij van ‘t Oever Rijopleiding? Het afrijden is dan bij een van de 2 CBR-locaties: Zwolle, Emmeloord. Heb je je theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorieboek scooter of auto.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over van ‘t Oever Rijopleiding.

De rijschool heeft een locatie in Kampen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Prof. K. Schilderhof 44, 8264BN Kampen. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 29 50 68 25. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 815660500000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1830R8.

Wat is de locatie van van ‘t Oever Rijopleiding (route & kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere scholen in Kampen.

Klik hier voor alle Rijscholen in Kampen. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Jan van der Linde en Autorijschool Wattel.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: van ‘t Oever Rijopleiding

Slagingspercentage

55

Aantal examens

103

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 29 50 68 25

Adres

Prof. K. Schilderhof 44

Postcode

8264BN

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle, Emmeloord

KvK-nummer

815660500000

Rijschoolnummer

1830R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “van ‘t Oever Rijopleiding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

van ‘t Oever Rijopleiding
van ‘t Oever Rijopleiding

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo