Rijschool Gerard Poker

Lees alles over Rijschool Gerard Poker.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Gerard Poker ligt op 75%, 4 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Praktijkles volgen bij Rijschool Gerard Poker? Rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van CBR: Zwolle.

Auto theorie oefenen & aanbieding rijles

Bespaar geld op je auto rijbewijs met onderstaande links. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een 100% gratis proefles aan in jouw regio!

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool Gerard Poker.

De rijschool heeft een vestiging in Kampen. Hierbij de adresgegevens van deze school: Pinksterbloem 53, 8265LH Kampen. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 50 27 22 32. Het KvK-nummer van de school is 656031330000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 4867F6.

Waar vind je Rijschool Gerard Poker precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Alle rijscholen in de regio Kampen.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Kampen. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool Timmermans en Verkeersschool Roy van Rensch.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Gerard Poker

Slagingspercentage

75

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 50 27 22 32

Adres

Pinksterbloem 53

Postcode

8265LH

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

656031330000

Rijschoolnummer

4867F6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Gerard Poker”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo