Rijschool Gerard Poker

Alles op een rijtje over Rijschool Gerard Poker.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Gerard Poker is 60%, 5 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Gerard Poker? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-examenlocatie: Zwolle.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rijschool Gerard Poker.

Deze rijschool is gevestigd in Kampen. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Pinksterbloem 53, 8265LH Kampen. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 50 27 22 32. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 656031330000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4867F6.

Waar bezoek je Rijschool Gerard Poker precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Nog meer rijscholen in Kampen.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Kampen. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Rijschool Arjan Kok en Rijschool Seatbelt.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Gerard Poker

Slagingspercentage

60

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 50 27 22 32

Adres

Pinksterbloem 53

Postcode

8265LH

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

656031330000

Rijschoolnummer

4867F6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Gerard Poker”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo