Rijschool Gerard Poker

Alles op een rijtje over Rijschool Gerard Poker.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Gerard Poker is 67%, 9 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! (Praktijk)les volgen bij Rijschool Gerard Poker? Rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-examenlocaties: Zwolle.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool Gerard Poker.

Je vindt deze school in Kampen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Pinksterbloem 53, 8265LH Kampen. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 50 27 22 32. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 656031330000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 4867F6.

Wat is de locatie van Rijschool Gerard Poker precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in regio Kampen.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Kampen. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: afritZwolle.nl en Afrit Wezep.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Gerard Poker

Slagingspercentage

67

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 50 27 22 32

Adres

Pinksterbloem 53

Postcode

8265LH

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

656031330000

Rijschoolnummer

4867F6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Gerard Poker”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo