Rijschool Motodrome

Alle details over Rijschool Motodrome.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Motodrome ligt op 67%, 3 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: motor, auto. Start je met rijles bij Rijschool Motodrome? Je rij-examen doe je bij een van de 3 CBR afrijdlocaties: Winschoten, Hoogeveen, Zwolle. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek auto of scooter.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool Motodrome.

De rijschool heeft een locatie in Zwolle. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Belvederelaan 396, 8043VD Zwolle. Je bereikt ze per e-mail via: motodrome@hetnet.nl. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: (038) 420 12 76, of 06 55 36 57 72. Voor meer informatie kijk je op hun website: rijschoolmotodrome.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 050522800000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0486N7.

In welke plaats vind je Rijschool Motodrome precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Zwolle.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Zwolle. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Leendert Meulenbelt h/o Pronkjewail. en Reintke Rijopleidingen.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Motodrome

Slagingspercentage

67

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

motodrome@hetnet.nl

Telefoon

(038) 420 12 76

Telefoon-nr

06 55 36 57 72

Website

rijschoolmotodrome.nl

Adres

Belvederelaan 396

Postcode

8043VD

Plaats

Examenlocatie(s)

Winschoten, Hoogeveen, Zwolle

KvK-nummer

050522800000

Rijschoolnummer

0486N7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Motodrome”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo