Autorijschool Vogelzang

Lees meer over Autorijschool Vogelzang.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Vogelzang is 62%, 85 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: auto. Start je met rijles bij Autorijschool Vogelzang? Je kunt kiezen uit 1 examenlocaties: Mierlo. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorieboek voor de auto.

Adresgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Vogelzang.

De school heeft een vestiging in Boekel. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Merellaan 1, 5427VP Boekel. Stuur ze een mailtje, info@vogelzang.eu. De rijschool bellen? (0492) 32 22 17. Ze hebben een eigen site met meer informatie: vogelzang.eu. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 160334990000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 9127G1.

In welke plaats vind ik Autorijschool Vogelzang (kaart en route)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige rijscholen in de buurt van Boekel.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Boekel. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Autorijschool Patrick van de Kruijs v.o.f. en Verkeersschool Arlo de Bie.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Vogelzang

Slagingspercentage

62

Aantal examens

85

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

info@vogelzang.eu

Telefoon

(0492) 32 22 17

Website

vogelzang.eu

Adres

Merellaan 1

Postcode

5427VP

Plaats

Examenlocatie(s)

Mierlo

KvK-nummer

160334990000

Rijschoolnummer

9127G1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Vogelzang”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo