RijschoolLawa

Lees meer over RijschoolLawa.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van RijschoolLawa is 0%, 3 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Kies je voor les bij RijschoolLawa? Dan kun je kiezen uit 2 CBR examenlocaties: Den Bosch, Mierlo. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek voor de auto, motor of scooter.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van RijschoolLawa.

De school is te vinden in Veghel. De adresgegevens zijn als volgt: Maasstraat 6, 5463NZ Veghel. Bellen? Het telefoonnummer is 06 51 44 11 31. Het KvK-nummer van deze rijschool is 829584240000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1017X8.

Waar zit RijschoolLawa precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Meer rijscholen in regio Veghel.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Veghel. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Thomassen en Osscan Rijschool.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: RijschoolLawa

Slagingspercentage

0

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 51 44 11 31

Adres

Maasstraat 6

Postcode

5463NZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch, Mierlo

KvK-nummer

829584240000

Rijschoolnummer

1017X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “RijschoolLawa”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo