Fa. van Der Doelen

Alles wat je wilt weten over Fa. van Der Doelen.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Fa. van Der Doelen ligt op 62%, 260 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Ga je voor les bij Fa. van Der Doelen? Rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Den Bosch.

Beschikt deze rijschool over keurmerken?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze school, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Fa. van Der Doelen.

Deze rijschool is gevestigd in Veghel. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Kapelstraat 71, 5466PB Veghel. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Het telefoonnummer van de rijschool is (0413) 36 48 16. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: favanderdoelen.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 171852750000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 7895A1.

Wat is de locatie van Fa. van Der Doelen (kaart, routebeschrijving)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Veghel.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Veghel. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Verkeersschool van Veghel en Autorijschool Richard Schut.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Fa. van Der Doelen

Slagingspercentage

62

Aantal examens

260

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0413) 36 48 16

Website

favanderdoelen.nl

Adres

Kapelstraat 71

Postcode

5466PB

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

171852750000

Rijschoolnummer

7895A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Fa. van Der Doelen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo