Autorijschool van Rensch

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool van Rensch.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool van Rensch is 42%, 12 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij Autorijschool van Rensch? Rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van CBR: Den Bosch. Binnenkort je theorie behalen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Contactgegevens en telefoonnummer van Autorijschool van Rensch.

De school heet een locatie in Veghel. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Ketelven 120, 5464PT Veghel. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 0648676764. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 607757500000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 4516Z2.

Waar bezoek ik Autorijschool van Rensch precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige scholen in regio Veghel.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Veghel. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Dennis van Boxtel t.h.o.d.n. LesGo en Rijschool Sosan.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool van Rensch

Slagingspercentage

42

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0648676764

Adres

Ketelven 120

Postcode

5464PT

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

607757500000

Rijschoolnummer

4516Z2

Reviews

0.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Peter Van Dun

    Top rijschoolmet prima uitleg en fijne sfeer

  2. Mike

    Fijne rijschool goeie instructeur heeft echt aandacht voor je en is geduldig komt omdat hij militair is

Rijschoolspecialist.nl
Logo