Carree Rijopleidingen

Lees meer over Carree Rijopleidingen.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Carree Rijopleidingen is 68%, 57 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor les bij Carree Rijopleidingen? Voor het afrijden heb je keus uit 2 CBR-locaties: Den Bosch, Mierlo. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek rijbewijs b.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Carree Rijopleidingen.

De school heeft een vestiging in Veghel. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Hubertshoeve 1A, 5463LN Veghel. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 17 47 52 45. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 687575650000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4788Z7.

Waar bezoek je Carree Rijopleidingen?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige rijscholen in de regio Veghel.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Veghel. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool Vlijmen en Time2drive.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Carree Rijopleidingen

Slagingspercentage

68

Aantal examens

57

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 17 47 52 45

Adres

Hubertshoeve 1A

Postcode

5463LN

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch, Mierlo

KvK-nummer

687575650000

Rijschoolnummer

4788Z7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Carree Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo