Rijschool Trienco

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Trienco.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Trienco is 76%, 29 personen deden examen (rijbewijs B). Kies je voor les bij Rijschool Trienco? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Heerenveen. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek cbr.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool Trienco.

Deze rijschool heeft een locatie in Wolvega. Hierbij de adresgegevens van de school: Zonnedauw 31, 8471WK Wolvega. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: info@rijschooltrienco.nl . Bellen? Het telefoonnummer is 06 21 53 28 01. De school heeft een eigen site met meer informatie: rijschooltrienco.nl/. Het KvK-nummer van de school is 841297780000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 1562U4.

Waar bezoek ik Rijschool Trienco precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Wolvega.

Bekijk alle Rijscholen in Wolvega. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Verkeersschool A. De Jong en Autorijschool H. Boes.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Trienco

Slagingspercentage

76

Aantal examens

29

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschooltrienco.nl

Telefoon-nr

06 21 53 28 01

Website

rijschooltrienco.nl/

Adres

Zonnedauw 31

Postcode

8471WK

Plaats

Examenlocatie(s)

Heerenveen

KvK-nummer

841297780000

Rijschoolnummer

1562U4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Trienco”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo