Rijschool Trienco

Alle informatie over Rijschool Trienco.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Trienco ligt op 65%, 55 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Les volgen bij Rijschool Trienco? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Heerenveen. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Contactgegevens en telefoonnummer van Rijschool Trienco.

Je vindt deze rijschool in Wolvega. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Zonnedauw 31, 8471WK Wolvega. Stuur ze meteen een bericht: info@rijschooltrienco.nl . Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 21 53 28 01. Ze hebben een eigen website met meer informatie. Hierbij het adres: rijschooltrienco.nl/. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 841297780000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1562U4.

Waar bezoek ik Rijschool Trienco precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Alle rijscholen in de regio Wolvega.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Wolvega. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool van Olphen t.h.o.d.n. LesGo en Autorijschool Aman.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Trienco

Slagingspercentage

65

Aantal examens

55

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschooltrienco.nl

Telefoon-nr

06 21 53 28 01

Website

rijschooltrienco.nl/

Adres

Zonnedauw 31

Postcode

8471WK

Plaats

Examenlocatie(s)

Heerenveen

KvK-nummer

841297780000

Rijschoolnummer

1562U4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Trienco”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo