Rijbewijsbijrob

Ontdek alles over Rijbewijsbijrob.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijbewijsbijrob is 50%, 52 personen legden examen af (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijbewijsbijrob? Je hebt de keus uit 2 examenlocaties van het CBR: Meppel, Emmeloord.

Welke keurmerken heeft deze school?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen bij deze school, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan verschillende strenge voorwaarden voldoen. Zo weet jij als leerling zeker dat je lessen van hoge kwaliteit mag verwachten.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rijbewijsbijrob.

Deze rijschool heeft een locatie in Blokzijl. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Zuiderstraat 25, 8356DZ Blokzijl. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 06 21 28 43 38. Voor meer informatie kijk je op de website van deze school, rijbewijsbijrob.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 718258430000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 1295X6.

Wat is de locatie van Rijbewijsbijrob?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere rijscholen in Blokzijl.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Blokzijl. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Fady One en Verkeersschool Lucarelli.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijbewijsbijrob

Slagingspercentage

50

Aantal examens

52

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 21 28 43 38

Website

rijbewijsbijrob.nl

Adres

Zuiderstraat 25

Postcode

8356DZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel, Emmeloord

KvK-nummer

718258430000

Rijschoolnummer

1295X6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijbewijsbijrob”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo