Rijbewijsbijrob

Op deze pagina lees je alles over Rijbewijsbijrob.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijbewijsbijrob ligt op 65%, 63 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Lessen volgen bij Rijbewijsbijrob? Het afrijden is dan bij een van de 2 examenlocaties van het CBR: Meppel, Emmeloord. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het cbr theorieboek.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijbewijsbijrob.

Deze school is gevestigd in Blokzijl. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Zuiderstraat 25, 8356DZ Blokzijl. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: info@rijbewijsbijrob.nl. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 21 28 43 38. De school beschikt over een eigen website, hierbij het adres: rijbewijsbijrob.nl. Het KvK-nummer van deze school is 718258430000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1295X6.

In welke plaats vind je Rijbewijsbijrob?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere rijscholen in de buurt van Blokzijl.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Blokzijl. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: L.I.E.F. (Leren In Een Flits) en autorijschool Boeve.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijbewijsbijrob

Slagingspercentage

65

Aantal examens

63

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijbewijsbijrob.nl

Telefoon-nr

06 21 28 43 38

Website

rijbewijsbijrob.nl

Adres

Zuiderstraat 25

Postcode

8356DZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel, Emmeloord

KvK-nummer

718258430000

Rijschoolnummer

1295X6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijbewijsbijrob”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo