Rijbewijsbijrob

Alle gegevens van Rijbewijsbijrob.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijbewijsbijrob is 55%, 66 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je voor les bij Rijbewijsbijrob? Voor het afrijden heb je keus uit 2 examenlocaties van CBR: Meppel, Emmeloord. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter of auto.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijbewijsbijrob.

Deze school heeft een vestiging in Blokzijl. Hierbij de adresgegevens van deze school: Zuiderstraat 25, 8356DZ Blokzijl. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 06 21 28 43 38. Voor meer informatie kijk je op de website van deze school, rijbewijsbijrob.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 718258430000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1295X6.

In welke plaats zit Rijbewijsbijrob precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle rijscholen in de regio Blokzijl.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Blokzijl. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: autorijschool Boeve en Verkeersschool Bergsma.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijbewijsbijrob

Slagingspercentage

55

Aantal examens

66

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 21 28 43 38

Website

rijbewijsbijrob.nl

Adres

Zuiderstraat 25

Postcode

8356DZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel, Emmeloord

KvK-nummer

718258430000

Rijschoolnummer

1295X6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijbewijsbijrob”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo