Tola Autorijschool

Alle informatie die je nodig hebt over Tola Autorijschool.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Tola Autorijschool ligt op 28%, 87 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Start je met rijles bij Tola Autorijschool? Dan heb je keuze uit 6 examenlocaties van het CBR: Amsterdam, Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam*, Spijkenisse, Barendrecht. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Adresgegevens en telefoonnummer van Tola Autorijschool.

De school is te vinden in Den Haag. Op zoek naar adresgegevens? Van Goghstraat 101, 2512TC Den Haag. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 219 530 22. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 534615250000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 4512R0.

In welke plaats vind je Tola Autorijschool (route & kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Meer rijscholen in regio Den Haag.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Den Haag. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool essdrive en Rijschool Haan.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Tola Autorijschool

Slagingspercentage

28

Aantal examens

87

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 219 530 22

Adres

Van Goghstraat 101

Postcode

2512TC

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht

KvK-nummer

534615250000

Rijschoolnummer

4512R0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tola Autorijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo