Hendrik Smulders NXXT

Ontdek alles over Hendrik Smulders NXXT.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Hendrik Smulders NXXT is 43%, 54 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Ga je voor lessen bij Hendrik Smulders NXXT? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-afrijdlocaties: Nijmegen.

Telefoonnummer en adresgegevens van Hendrik Smulders NXXT.

Deze rijschool heeft een locatie in Sint Anthonis. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Zandseveldweg 19, 5845CG Sint Anthonis. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 23 35 42 61. Het KvK-nummer van deze school is: 742582810000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1085Z9.

Waar vind ik Hendrik Smulders NXXT?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio Sint Anthonis.

Klik hier voor meer Rijscholen in Sint Anthonis. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Jose Keijzer en Autorijschool Diako.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Hendrik Smulders NXXT

Slagingspercentage

43

Aantal examens

54

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 23 35 42 61

Adres

Zandseveldweg 19

Postcode

5845CG

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

742582810000

Rijschoolnummer

1085Z9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Hendrik Smulders NXXT”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo