Auto Rijschool “Succes”

Op deze pagina ontdek je alles over Auto Rijschool “Succes”.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto Rijschool “Succes” ligt op 48%, 46 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Auto Rijschool “Succes” biedt ook beroepsopleiding(en): . Les je bij Auto Rijschool “Succes”? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Nijmegen. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorieboek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Auto Rijschool “Succes”.

De rijschool is te vinden in Boxmeer. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Vink 2, 5831ME Boxmeer. Het telefoonnummer van de rijschool is (0485) 57 17 00. Het KvK-nummer van deze school is: 160173600000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7028H1.

In welke plaats vind je Auto Rijschool “Succes” precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Boxmeer.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Boxmeer. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Succes op Weg en Verkeersschool de Barones.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Auto Rijschool “Succes”

Slagingspercentage

48

Aantal examens

46

Auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Telefoon

(0485) 57 17 00

Adres

Vink 2

Postcode

5831ME

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

160173600000

Rijschoolnummer

7028H1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto Rijschool “Succes””

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Auto Rijschool “Succes”
Auto Rijschool “Succes”

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo