Verkeersschool NOVA

Alles wat je wilt weten over Verkeersschool NOVA.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool NOVA ligt op 58%, 209 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. Kies je ervoor lessen te volgen bij Verkeersschool NOVA? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Nijmegen. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook rijles met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek rijbewijs b.

Contactgegevens, adres en overige info over Verkeersschool NOVA.

De school is gevestigd in Oss. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Ussenstraat 116, 5345HW Oss. Dit is het e-mailadres van de rijschool: info@nova-verkeersopleidingen.nl. De rijschool bellen? (024) 388 20 00. Voor meer info check je de eigen site van de rijschool, nova-verkeersopleidingen.nl/. Het KvK-nummer van deze school is: 092033830001. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0920K7.

In welke plaats zit Verkeersschool NOVA (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Oss.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Oss. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Auto- en Motorrijschool Marcel Knoop en Amir de Koning autorijschool B.V..

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool NOVA

Slagingspercentage

58

Aantal examens

209

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

info@nova-verkeersopleidingen.nl

Telefoon

(024) 388 20 00

Website

nova-verkeersopleidingen.nl/

Adres

Ussenstraat 116

Postcode

5345HW

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

92033830001

Rijschoolnummer

0920K7

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Lieke van Basten

    Ik begon met lessen bij Nova. Mijn rijinstructeur was Cor. Hij legde alles erg goed uit en gaf fijne aanwijzingen. Als ik iets lastig vond legde hij het namelijk aan de hand van een tekening eerst uit om het vervolgens in de praktijk te snappen. Heel fijn! Ik ben in één keer geslaagd.

Rijschoolspecialist.nl
Logo