Verkeersschool NOVA Nijmegen ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Verkeersschool NOVA

Alles over Verkeersschool NOVA.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool NOVA ligt op 60%, 161 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Theorie kun je alvast oefenen, gewoon gratis online. Begin met gratis online theorie oefenen om je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen bij het CBR. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Start je met les bij Verkeersschool NOVA? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR locaties: Nijmegen. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorieboek & aanbieding rijles

Geld besparen op je auto rijbewijs? Bekijk de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio!

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Verkeersschool NOVA.

Je vindt de school in Nijmegen. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: St. Annastraat 338B, 6525ZH Nijmegen. Neem contact op per e-mail via: [email protected]. Telefonisch contact met de rijschool? (024) 388 20 00. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: nova.nl. Het KvK-nummer van deze school is 92033830001. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 0920K7.

In welke plaats vind ik Verkeersschool NOVA precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Meer rijscholen in Nijmegen.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Nijmegen. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Cinodrive en Gaom Autorijschool.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Verkeersschool NOVA

Slagingspercentage

60

Aantal examens

161

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Website

nova.nl

Adres

St. Annastraat 338B

Postcode

6525ZH

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

92033830001

Rijschoolnummer

0920K7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool NOVA”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo