Verkeersschool NOVA

Alle gegevens over Verkeersschool NOVA.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool NOVA is 60%, 190 personen deden examen (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Start je met les bij Verkeersschool NOVA? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Nijmegen.

Adres- en contactgegevens van Verkeersschool NOVA.

De school heeft een vestiging in Nijmegen. Dit zijn de adresgegevens: St. Annastraat 338B, 6525ZH Nijmegen. Stuur ze een mailtje, [email protected]. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: (024) 388 20 00. De school heeft een eigen site met meer informatie: nova.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 92033830001. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0920K7.

Wat is de locatie van Verkeersschool NOVA?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Nijmegen.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Nijmegen. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Kuppen en Rijschool Erka.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Verkeersschool NOVA

Slagingspercentage

60

Aantal examens

190

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(024) 388 20 00

Website

nova.nl

Adres

St. Annastraat 338B

Postcode

6525ZH

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

92033830001

Rijschoolnummer

0920K7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool NOVA”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo