Verkeersschool Hans Klein

Op deze pagina ontdek je alles over Verkeersschool Hans Klein.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Hans Klein is 55%, 69 personen deden examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: motor, auto, bromfiets. Hoe zit het bij jou met je theoretische verkeerskennis? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie examens. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Ga je beginnen met rijles bij Verkeersschool Hans Klein? Dan heb je de keuze uit 3 examenlocaties van het CBR: Maastricht, Kerkrade, Urmond.

Beste auto theorieboek, gratis oefenen & gratis proefles

Voordelig je auto rijbewijs halen? Bekijk de links hieronder. Koop het best geteste theorieboek bij Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Heeft deze rijschool een keurmerk?

Over de kwaliteit hoef je je bij deze school geen zorgen te maken, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Opleiders die een dergelijk keurmerk hebben, moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je lessen van goede kwaliteit verwachten.

Contactgegevens en telefoonnummer van Verkeersschool Hans Klein.

Je vindt de rijschool in Wijnandsrade. Hierbij de adresgegevens van deze school: Mascherelstraat 3, 6363AV Wijnandsrade. Neem contact op per e-mail via: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 06 13 53 27 30. Voor meer informatie kijk je op hun website: verkeersschoolhansklein.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 141325440000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5685G8.

Waar bezoek je Verkeersschool Hans Klein precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Meer rijscholen in regio Wijnandsrade.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Wijnandsrade. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Petra en Verkeersschool Vos.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Verkeersschool Hans Klein

Slagingspercentage

55

Aantal examens

69

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 13 53 27 30

Website

verkeersschoolhansklein.nl

Adres

Mascherelstraat 3

Postcode

6363AV

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht, Kerkrade, Urmond

KvK-nummer

141325440000

Rijschoolnummer

5685G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Hans Klein”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Hans Klein
Verkeersschool Hans Klein

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo