Autorijschool A.W.T.

Alles over Autorijschool A.W.T..

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool A.W.T. is 76%, 50 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Begin je met rijles bij Autorijschool A.W.T.? Je rijdt af bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Maastricht. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook lessen met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorie boek auto.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool A.W.T..

De school is gevestigd in Berg En Terblijt. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Gondulphusstraat 16, 6325BS Berg En Terblijt. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: info@autorijschoolawt.nl. Bellen kan, het telefoonnummer is (043) 604 17 48, of 06 19 56 75 88. Ze hebben een eigen website met meer informatie. Hierbij het adres: autorijschoolawt.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 512756350000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3104G8.

In welke plaats vind ik Autorijschool A.W.T. (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Berg En Terblijt.

Bekijk alle Rijscholen in Berg En Terblijt. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Kordaat Rijopleidingen en Rijschool Aria.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool A.W.T.

Slagingspercentage

76

Aantal examens

50

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolawt.nl

Telefoon

(043) 604 17 48

Telefoon-nr

06 19 56 75 88

Website

autorijschoolawt.nl

Adres

Gondulphusstraat 16

Postcode

6325BS

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht

KvK-nummer

512756350000

Rijschoolnummer

3104G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool A.W.T.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo