Verkeersschool Lintjens

Alle informatie over Verkeersschool Lintjens.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Lintjens is 83%, 35 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Een goede voorbereiding tref je gewoon vanuit huis. Begin met online theorie examens om je optimaal voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. (Praktijk)les volgen bij Verkeersschool Lintjens? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-afrijdlocaties: Urmond. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Korting rijles & auto theorie

Geld besparen op je auto rijbewijs? Maak gebruik van de links hieronder. Bestel het best geteste theorieboek, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Alle contact- en adresgegevens van Verkeersschool Lintjens.

Deze school heeft een locatie in Beek Lb. De adresgegevens: Burg van Meeuwenstraat 17, 6191ND Beek Lb. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is (046) 437 62 42, of 06 54 72 76 90. De rijschool heeft een eigen website: lintjens.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 140363540000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9699A3.

Waar bezoek ik Verkeersschool Lintjens precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in Beek Lb.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Beek Lb. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Jos Kohnen t.h.o.d.n. NXXT en Rijschool Roger.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool Lintjens

Slagingspercentage

83

Aantal examens

35

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 54 72 76 90

Website

lintjens.nl

Adres

Burg van Meeuwenstraat 17

Postcode

6191ND

Plaats

Examenlocatie(s)

Urmond

KvK-nummer

140363540000

Rijschoolnummer

9699A3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Lintjens”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo