Chris Adams

Alle gegevens van Chris Adams.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Chris Adams is 80%, 20 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto. Vandaag nog je eerste stap richting rijbewijs zetten? Start met online oefenen door gratis theorie-examens te maken. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Lessen volgen bij Chris Adams? Je rijdt af bij een van de 1 CBR-locaties: Kerkrade.

Contactgegevens en telefoonnummer van Chris Adams.

Deze rijschool heeft een locatie in Voerendaal. Op zoek naar adresgegevens? Valkenburgerweg 10, 6367GV Voerendaal. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (045) 575 48 90. Ze hebben een eigen site, hierbij het adres: chrisadams.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 140202740000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0508Z7.

Waar zit Chris Adams precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in Voerendaal.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Voerendaal. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool Carl Portier en DrivingCoach.nl.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Chris Adams

Slagingspercentage

80

Aantal examens

20

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(045) 575 48 90

Website

chrisadams.nl

Adres

Valkenburgerweg 10

Postcode

6367GV

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

140202740000

Rijschoolnummer

0508Z7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Chris Adams”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo