Rijschool Memo Drive

Alle details over Rijschool Memo Drive.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Memo Drive ligt op 100%, 1 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs AM2). Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Praktijkles volgen bij Rijschool Memo Drive? Je examen doe je bij één van de 1 examenlocaties: Kerkrade.

Welke keurmerk(en) heeft deze rijschool?

Deze school beschikt over een VRB-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je rijles van hoge kwaliteit verwachten.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool Memo Drive.

De rijschool is gevestigd in Voerendaal. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Tenelenweg 27, 6367VR Voerendaal. Voor telefonisch contact bel je met 06 38 38 00 21. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 741564700000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1885N3.

In welke plaats vind je Rijschool Memo Drive (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige rijscholen in de regio Voerendaal.

Klik hier voor meer Rijscholen in Voerendaal. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: DrivingCoach.nl en Rijschool Challenge.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool Memo Drive

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 38 38 00 21

Adres

Tenelenweg 27

Postcode

6367VR

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

741564700000

Rijschoolnummer

1885N3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Memo Drive”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo