Rijschool Go Practise

Lees meer over Rijschool Go Practise.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Go Practise ligt op 61%, 38 personen legden examen af (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Go Practise? Dan kies je uit 1 CBR examenlocaties: Kerkrade. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter, motor of auto.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rijschool Go Practise.

Deze rijschool heeft een locatie in Wijnandsrade. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Oudenboschstraat 35, 6363BV Wijnandsrade. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 11 80 81 18. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 574592740000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 3632G5.

Waar zit Rijschool Go Practise precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Nog meer rijscholen in Wijnandsrade.

Bekijk alle Rijscholen in Wijnandsrade. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Memo Drive en Verkeersschool Ed Bergmans.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Go Practise

Slagingspercentage

61

Aantal examens

38

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 11 80 81 18

Adres

Oudenboschstraat 35

Postcode

6363BV

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

574592740000

Rijschoolnummer

3632G5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Go Practise”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo