Saren

Lees meer over Saren.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Saren ligt op 40%, 115 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Begin je met rijles bij Saren? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR locaties: Almelo. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Auto theorie & korting rijlessen

Bespaar geld op je autorijbewijs met onderstaande links! Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Saren.

De rijschool is te vinden in Wierden. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Alsemhof 26, 7641GE Wierden. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 47 18 98 95. Het KvK-nummer van de rijschool is: 82178560000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 7155R1.

Waar bezoek ik Saren (routebeschrijving en kaart)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle rijscholen in de regio Wierden.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Wierden. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool Kwaliteit jr. B.V. en Autorijschool Divrik.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Saren

Slagingspercentage

40

Aantal examens

115

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Adres

Alsemhof 26

Postcode

7641GE

Plaats

Examenlocatie(s)

Almelo

KvK-nummer

82178560000

Rijschoolnummer

7155R1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Saren”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo