Firma Autorijschool Relker

Alle gegevens van Firma Autorijschool Relker.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Firma Autorijschool Relker ligt op 56%, 271 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto. Kies je ervoor lessen te volgen bij Firma Autorijschool Relker? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 2 CBR locaties: Deventer, Enschede. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook les met een automaat personenauto. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek rijbewijs b.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Firma Autorijschool Relker.

De school heet een locatie in Markelo. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Stationsstraat 37, 7475AL Markelo. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: relker@relker.nl. Even bellen? Het telefoonnummer is (0547) 36 16 16. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: relker.nl. Het KvK-nummer van de school is 060334110000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1753R1.

In welke plaats zit Firma Autorijschool Relker?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Markelo.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Markelo. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Wagenmans en Auto- en motorrijschool Ton Verhoeven.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Firma Autorijschool Relker

Slagingspercentage

56

Aantal examens

271

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

relker@relker.nl

Telefoon

(0547) 36 16 16

Website

relker.nl

Adres

Stationsstraat 37

Postcode

7475AL

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer, Enschede

KvK-nummer

60334110000

Rijschoolnummer

1753R1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Firma Autorijschool Relker”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Firma Autorijschool Relker
Firma Autorijschool Relker

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo