All Road Rijopleidingen

Op deze pagina ontdek je alles over All Road Rijopleidingen.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van All Road Rijopleidingen ligt op 90%, 10 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Kies je voor les bij All Road Rijopleidingen? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 2 CBR locaties: Leiden, Gouda.

Adres, contactgegevens en overige informatie van All Road Rijopleidingen.

Deze school vind je in Woerdense Verlaat. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Koperwiekstraat 23, 3652LS Woerdense Verlaat. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 641109091. Het KvK-nummer van de rijschool is 526830520000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1517U7.

Waar zit All Road Rijopleidingen (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Woerdense Verlaat.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Woerdense Verlaat. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersschool Ingrid Hilbelink en Verkeersschool Eddy ten Broeke.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: All Road Rijopleidingen

Slagingspercentage

90

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

641109091

Adres

Koperwiekstraat 23

Postcode

3652LS

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden, Gouda

KvK-nummer

526830520000

Rijschoolnummer

1517U7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “All Road Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo