Alblas Verkeersschool

Op deze pagina lees je alles over Alblas Verkeersschool.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Alblas Verkeersschool is 48%, 497 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Alblas Verkeersschool biedt ook beroepsopleiding(en): bus, aanhangwagen achter bus, vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, heftruck, taxi, tractor. De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: motor, auto, bromfiets, tractor. Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Begin je met rijles bij Alblas Verkeersschool? Dan kun je kiezen uit 6 examenlocaties van CBR: Amsterdam, Haarlem, Eemnes, Leiden, Gouda, Utrecht. Deze rijschool biedt ook rijles aan met een auto met automaat.

Heeft de school keurmerken?

Over de leskwaliteit hoef je je bij deze rijschool geen zorgen te maken, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Opleiders die een keurmerk hebben moeten doorgaans aan verschillende strenge eisen voldoen. Als leerling heb je daar profijt van: je mag een hoge leskwaliteit verwachten van een dergelijke rijschool.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Alblas Verkeersschool.

Deze school is gevestigd in Woerdense Verlaat. Dit zijn de adresgegevens: Uitweg 17, 3652LR Woerdense Verlaat. Ga je voor een proefles? Neem contact op via [email protected]. De rijschool is telefonisch te bereiken op (0172) 40 83 61. Voor meer info check je de eigen website van de rijschool: alblas.net. Het KvK-nummer van deze rijschool is 280487090000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3206H1.

In welke plaats zit Alblas Verkeersschool (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere scholen in de buurt van Woerdense Verlaat.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Woerdense Verlaat. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: F. Kossen en Rijschool MagiX.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Alblas Verkeersschool

Slagingspercentage

48

Aantal examens

497

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Brommobiel

Beschikbaar

Tractor

Beschikbaar

Tractortheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

Aanhangwagen achter bus

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0172) 40 83 61

Website

alblas.net

Adres

Uitweg 17

Postcode

3652LR

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Haarlem, Eemnes, Leiden, Gouda, Utrecht

KvK-nummer

280487090000

Rijschoolnummer

3206H1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Alblas Verkeersschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo