Autorijschool “Succes II”

Alle gegevens over Autorijschool “Succes II”.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool “Succes II” ligt op 81%, 21 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je voor les bij Autorijschool “Succes II”? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR-locaties: Amsterdam. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek rijbewijs.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijschool “Succes II”.

Deze rijschool vind je in Vinkeveen. Hierbij de adresgegevens van de school: Winkeldijk 19A R29, 3645AR Vinkeveen. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: devissertjes7@hotmail.com. Even bellen? Het telefoonnummer is 06-25 09 88 82. Deze rijschool heeft een eigen site: rijschoolsucces.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 332295810000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 2801N1.

In welke plaats zit Autorijschool “Succes II” (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Nog meer rijscholen in Vinkeveen.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Vinkeveen. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool Professor en Jeevan.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool “Succes II”

Slagingspercentage

81

Aantal examens

21

Auto

Beschikbaar

E-mail

devissertjes7@hotmail.com

Telefoon

06-25 09 88 82

Website

rijschoolsucces.nl

Adres

Winkeldijk 19A R29

Postcode

3645AR

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

332295810000

Rijschoolnummer

2801N1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool “Succes II””

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool “Succes II”
Autorijschool “Succes II”

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo