Agelink Verkeersopleidingen

Lees meer over Agelink Verkeersopleidingen.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Agelink Verkeersopleidingen is 35%, 31 personen legden examen af (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: auto. Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je voor les bij Agelink Verkeersopleidingen? Je examen doe je bij een van de 1 CBR locaties: Utrecht.

Welke keurmerken heeft deze rijschool?

Over de leskwaliteit hoef je je bij deze school geen zorgen te maken, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Opleiders die een dergelijk keurmerk hebben, moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Zo weet jij als leerling zeker dat je lessen van hoge kwaliteit mag verwachten.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Agelink Verkeersopleidingen.

De rijschool heeft een locatie in Utrecht. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Kwangodreef 61, 3564PB Utrecht. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 36 34 66 63. De rijschool heeft een eigen site met meer informatie: agelinkverkeersopleidingen.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 631664880000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 7891N3.

Waar vind je Agelink Verkeersopleidingen?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere rijscholen in de regio Utrecht.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Utrecht. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Rijschool Overvecht en NIRO Auto-Motorrijschool.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Agelink Verkeersopleidingen

Slagingspercentage

35

Aantal examens

31

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 36 34 66 63

Website

agelinkverkeersopleidingen.nl

Adres

Kwangodreef 61

Postcode

3564PB

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

631664880000

Rijschoolnummer

7891N3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Agelink Verkeersopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Agelink Verkeersopleidingen
Agelink Verkeersopleidingen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo