Verkeersacademie Christian

Alle gegevens van Verkeersacademie Christian.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersacademie Christian is 50%, 24 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Les volgen bij Verkeersacademie Christian? Dan heb je keuze uit 1 examenlocaties van CBR: Barendrecht. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek rijbewijs b.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Verkeersacademie Christian.

De school is te vinden in Zevenhuizen Zh. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Paltsgraaf 20, 2761JW Zevenhuizen Zh. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 17 17 97 46. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 820630950000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5701N5.

Wat is de locatie van Verkeersacademie Christian?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Andere rijscholen in Zevenhuizen Zh.

Klik hier voor alle Rijscholen in Zevenhuizen Zh. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool I drive 2 en Drive 2.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersacademie Christian

Slagingspercentage

50

Aantal examens

24

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 17 17 97 46

Adres

Paltsgraaf 20

Postcode

2761JW

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

820630950000

Rijschoolnummer

5701N5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersacademie Christian”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersacademie Christian
Verkeersacademie Christian

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo