Verkeersschool Diosa

Alle gegevens over Verkeersschool Diosa.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Diosa is 38%, 1314 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Verkeersschool Diosa? Je rij-examen doe je bij een van de 6 examenlocaties van het CBR: Amsterdam, Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter of auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Verkeersschool Diosa.

Deze rijschool heeft een locatie in Rotterdam. De adresgegevens: Hekbootstraat 5A, 3028XD Rotterdam. Neem contact op per e-mail via: rijschooldiosa@gmail.com. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 43 45 27 96. Ze hebben een eigen site: rijschooldiosa.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 641339230000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4496U8.

In welke plaats vind ik Verkeersschool Diosa?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Meer rijscholen in Rotterdam.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Heb je deze rijscholen al bekeken? Sawaari en Autorijschool Bonne Chance!.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Verkeersschool Diosa

Slagingspercentage

38

Aantal examens

1314

Auto

Beschikbaar

E-mail

rijschooldiosa@gmail.com

Telefoon-nr

06 43 45 27 96

Website

rijschooldiosa.nl

Adres

Hekbootstraat 5A

Postcode

3028XD

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht

KvK-nummer

641339230000

Rijschoolnummer

4496U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Diosa”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo