Auto- en Motorrijschool Marcel Knoop

Alle informatie over Auto- en Motorrijschool Marcel Knoop.

Praktijkles volg je bij deze school met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto- en Motorrijschool Marcel Knoop ligt op 57%, 127 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Eerst je theorie binnenhalen? Bij deze rijschool kun je terecht voor theorielessen voor: motor, auto, bromfiets. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Ga je voor rijles bij Auto- en Motorrijschool Marcel Knoop? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 2 CBR afrijdlocaties: Zoetermeer, Gouda. Deze rijschool biedt ook rijles aan met een auto met automaat.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Auto- en Motorrijschool Marcel Knoop.

Je vindt de school in Nieuwerkerk Ad Ijssel. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: De Vijf Boeken 1h, 2911BL Nieuwerkerk Ad Ijssel. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. De rijschool is telefonisch te bereiken op (0180) 31 30 69, of 611703459. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij: marcelknoop.nl. Het KvK-nummer van de school is 290338600000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 5703R2.

Waar bezoek je Auto- en Motorrijschool Marcel Knoop (route & kaart)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige scholen in regio Nieuwerkerk Ad Ijssel.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Nieuwerkerk Ad Ijssel. Check ook deze twee rijscholen: Verkeersacademie Christian en Rijschool “Drive Experience”.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Auto- en Motorrijschool Marcel Knoop

Slagingspercentage

57

Aantal examens

127

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Brommobiel

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0180) 31 30 69

Telefoon-nr

611703459

Website

marcelknoop.nl

Adres

De Vijf Boeken 1h

Postcode

2911BL

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Gouda

KvK-nummer

290338600000

Rijschoolnummer

5703R2

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Beau K

    De rijlessen hier zijn me goed bevallen

Auto- en Motorrijschool Marcel Knoop
Auto- en Motorrijschool Marcel Knoop

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo