WIEMA Rijschool

Alle gegevens van WIEMA Rijschool.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van WIEMA Rijschool is 68%, 47 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij WIEMA Rijschool? Je rij-examen doe je bij een van de 4 CBR-locaties: Zoetermeer, Rijswijk, Schelluinen, Gouda. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook rijles met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter of auto rijbewijs.

Adresgegevens en telefoonnummer van WIEMA Rijschool.

Je vindt de rijschool in Zevenhuizen Zh. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: De Leeuwerik 5, 2761SB Zevenhuizen Zh. Bellen kan via: 06 51 96 72 41. Het KvK-nummer van deze rijschool is 243845230000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9579U7.

Waar vind je WIEMA Rijschool precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de regio Zevenhuizen Zh.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Zevenhuizen Zh. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Startis en Rijschool Nick-Verhoeven.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: WIEMA Rijschool

Slagingspercentage

68

Aantal examens

47

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 51 96 72 41

Adres

De Leeuwerik 5

Postcode

2761SB

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk, Schelluinen, Gouda

KvK-nummer

243845230000

Rijschoolnummer

9579U7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “WIEMA Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo