Rijschool t10n

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool t10n.

Praktijklessen volg je hier met een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool t10n is 47%, 17 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Alvast je theorie oefenen? Je kunt direct online oefenen met gratis theorie-examens. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Start je met rijles bij Rijschool t10n? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 2 CBR-examenlocaties: Zoetermeer, Rotterdam.

Welk keurmerk(en) heeft de rijschool?

Over de kwaliteit hoef je je bij deze school geen zorgen te maken, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling profiteer je daarvan: je mag extra kwaliteit verwachten!

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool t10n.

Je vindt deze school in Zevenhuizen Zh. Hierbij de adresgegevens van de school: Bronbeekpad 5, 2761KL Zevenhuizen Zh. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 41 38 78 90. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij: t10n.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 594788020000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 4941K5.

Waar bezoek je Rijschool t10n (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Alle rijscholen in de regio Zevenhuizen Zh.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Zevenhuizen Zh. Check ook deze rijscholen: Motorschool Motorvisie en TOP GEAR Traffic Training.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Rijschool t10n

Slagingspercentage

47

Aantal examens

17

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 41 38 78 90

Website

t10n.nl

Adres

Bronbeekpad 5

Postcode

2761KL

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rotterdam

KvK-nummer

594788020000

Rijschoolnummer

4941K5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool t10n”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo