Autorijschool Manuel de Boer

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Manuel de Boer.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Manuel de Boer is 51%, 59 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Start je met rijles bij Autorijschool Manuel de Boer? Dan heb je de keuze uit 2 CBR-locaties: Rotterdam, Gouda.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Autorijschool Manuel de Boer.

De rijschool is gevestigd in Zevenhuizen Zh. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Goudsbloemstraat 7, 2761GP Zevenhuizen Zh. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 84 64 38 40. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, manueldeboer.nl. Het KvK-nummer van de school is: 676736190000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 2469G9.

In welke plaats zit Autorijschool Manuel de Boer?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Zevenhuizen Zh.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Zevenhuizen Zh. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Diana Wagenaar t.h.o.d.n. LesGo en Autorijschool Axioma.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Manuel de Boer

Slagingspercentage

51

Aantal examens

59

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 84 64 38 40

Website

manueldeboer.nl

Adres

Goudsbloemstraat 7

Postcode

2761GP

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Gouda

KvK-nummer

676736190000

Rijschoolnummer

2469G9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Manuel de Boer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Manuel de Boer
Autorijschool Manuel de Boer

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo