Rijschool Ritsema

Alle gegevens over Rijschool Ritsema.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Ritsema is 59%, 66 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij Rijschool Ritsema? Je examen doe je bij één van de 2 examenlocaties van het CBR: Emmeloord, Harderwijk. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorie boek scooter of auto.

Alle contact- en adresgegevens van Rijschool Ritsema.

Deze school heeft een locatie in Dronten. Hierbij de adresgegevens van deze school: De Driesprong 42, 8252HM Dronten. Telefonisch contact met de rijschool? 06 16 08 06 66. Het KvK-nummer van deze rijschool is 690844080000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1520W3.

Wat is de locatie van Rijschool Ritsema precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Nog meer rijscholen in de regio Dronten.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Dronten. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Suydersee en verkeersschool Kooij & Wallet biddinghuizen.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Ritsema

Slagingspercentage

59

Aantal examens

66

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 16 08 06 66

Adres

De Driesprong 42

Postcode

8252HM

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord, Harderwijk

KvK-nummer

690844080000

Rijschoolnummer

1520W3

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. R M

    Prettige leer ervaring gehad in een comfortabele auto. Tijdens het leren is er altijd een goede sfeer. Leer proces wordt duidelijk bijgehouden.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo