Rijschool Chris

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Chris.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Chris ligt op 58%, 80 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Kies je voor lessen bij Rijschool Chris? Het afrijden is dan bij een van de één examenlocaties: Zwolle.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Chris.

De rijschool heeft een locatie in Wezep. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Noordsingel 11, 8091XD Wezep. De school is telefonisch bereikbaar op 06 52 37 20 72. Het KvK-nummer van de school is 664039280000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4709U8.

In welke plaats zit Rijschool Chris?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in regio Wezep.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle rijscholen in Wezep. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Ron en Autorijschool Wessels.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Rijschool Chris

Slagingspercentage

58

Aantal examens

80

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 52 37 20 72

Adres

Noordsingel 11

Postcode

8091XD

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

664039280000

Rijschoolnummer

4709U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Chris”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo