Rijschool William

Op deze pagina lees je alles over Rijschool William.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool William ligt op 78%, 85 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Les volgen bij Rijschool William? Je examen doe je bij een van de 2 examenlocaties van het CBR: Zwolle, Emmeloord.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool William.

Deze rijschool heeft een locatie in Kampen. Dit zijn de adresgegevens: Lange Rille 14, 8266JV Kampen. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 10 53 70 36. Het KvK-nummer van deze school is: 625140320000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 4304W3.

In welke plaats zit Rijschool William (route & kaart)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige scholen in regio Kampen.

Bekijk hier meer Rijscholen in Kampen. Check ook deze rijscholen: Rijschool Arena en Rijschool Janet.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool William

Slagingspercentage

78

Aantal examens

85

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 10 53 70 36

Adres

Lange Rille 14

Postcode

8266JV

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle, Emmeloord

KvK-nummer

625140320000

Rijschoolnummer

4304W3

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Noa

    Bij deze rijschool krijg je 1 op 1 begeleiding. Tijdens het lessen komen alle onderdelen aan bod waarbij het tempo wordt aangepast op jouw niveau. Je kunt altijd aangeven waar je extra mee wil oefenen. Tijdens de lessen worden twee dingen met de camera vastgelegd. Je kijkgedrag en wat er voor de auto gebeurd. Hierdoor kun je fijn reflecteren op wat je doet.

    Al met al: deze rijschool is echt de moeite waard!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo