Van der Steen t.h.o.d.n. NXXT

Alle gegevens over Van der Steen t.h.o.d.n. NXXT.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Van der Steen t.h.o.d.n. NXXT is 45%, 99 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je voor les bij Van der Steen t.h.o.d.n. NXXT? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Den Bosch. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek rijbewijs b.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Van der Steen t.h.o.d.n. NXXT.

Je vindt de rijschool in ‘S-Hertogenbosch. Op zoek naar adresgegevens? Veldpad 19, 5236WK ‘S-Hertogenbosch. Per e-mail bereik je ze op cornevandersteen@nxxt.nl. De school is telefonisch bereikbaar via 06 29 09 34 94. Het KvK-nummer van de school is 160245360000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7913G1.

In welke plaats vind je Van der Steen t.h.o.d.n. NXXT precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio ‘S-Hertogenbosch.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in ‘S-Hertogenbosch. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool B-Welkom en Verkeers- en Chauffeursvakschool Nooijen V.O.F..

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Van der Steen t.h.o.d.n. NXXT

Slagingspercentage

45

Aantal examens

99

Auto

Beschikbaar

E-mail

cornevandersteen@nxxt.nl

Telefoon-nr

06 29 09 34 94

Adres

Veldpad 19

Postcode

5236WK

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

160245360000

Rijschoolnummer

7913G1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Van der Steen t.h.o.d.n. NXXT”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Van der Steen t.h.o.d.n. NXXT
Van der Steen t.h.o.d.n. NXXT

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo