Verkeersschool Waardenburg

Op deze pagina lees je alles over Verkeersschool Waardenburg.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Waardenburg is 63%, 110 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: motor, auto. Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Rijles volgen bij Verkeersschool Waardenburg? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Dordrecht.

Heeft deze rijschool keurmerken behaald?

Over de leskwaliteit hoef je je bij deze school geen zorgen te maken, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Jij als leerling hebt daar natuurlijk profijt van: je mag een hoge leskwaliteit verwachten van een dergelijke rijschool.

Contactgegevens, adres en overige info over Verkeersschool Waardenburg.

Deze rijschool is gevestigd in Dordrecht. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Baron van Boetzelaerlaan 3A, 3319CK Dordrecht. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Telefonisch contact met de rijschool? (078) 621 50 33, of 06 53 23 54 77. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, waardenburg.com. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 244419180000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5162X1.

In welke plaats vind ik Verkeersschool Waardenburg (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in de regio Dordrecht.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Dordrecht. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Ronald Verkeersopleidingen B.V. en De Streekrijschool M.G. v. Namen e/v Ac De Ruiter.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Verkeersschool Waardenburg

Slagingspercentage

63

Aantal examens

110

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(078) 621 50 33

Telefoon-nr

06 53 23 54 77

Website

waardenburg.com

Adres

Baron van Boetzelaerlaan 3A

Postcode

3319CK

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht

KvK-nummer

244419180000

Rijschoolnummer

5162X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Waardenburg”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Waardenburg
Verkeersschool Waardenburg

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo