De Streekrijschool M.G. v. Namen e/v Ac De Ruiter

Op deze pagina vind je alles over De Streekrijschool M.G. v. Namen e/v Ac De Ruiter.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van De Streekrijschool M.G. v. Namen e/v Ac De Ruiter is 53%, 127 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Les volgen bij De Streekrijschool M.G. v. Namen e/v Ac De Ruiter? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Dordrecht.

Auto theorie & gratis proefles

Voordelig je autorijbewijs halen? Bekijk de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio.

Contact & telefoon van De Streekrijschool M.G. v. Namen e/v Ac De Ruiter.

De school heeft een vestiging in Zevenbergschen Hoek. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Vlaskam 14, 4765DH Zevenbergschen Hoek. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op . Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 230918310000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 5255U2.

Waar bezoek ik De Streekrijschool M.G. v. Namen e/v Ac De Ruiter precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige scholen in de buurt van Zevenbergschen Hoek.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Zevenbergschen Hoek. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersschool Vrijenburg en Nederveen opleidingen en trainingen B.V..

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: De Streekrijschool M.G. v. Namen e/v Ac De Ruiter

Slagingspercentage

53

Aantal examens

127

Auto

Beschikbaar

Adres

Vlaskam 14

Postcode

4765DH

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht

KvK-nummer

230918310000

Rijschoolnummer

5255U2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “De Streekrijschool M.G. v. Namen e/v Ac De Ruiter”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

De Streekrijschool M.G. v. Namen e/v Ac De Ruiter
De Streekrijschool M.G. v. Namen e/v Ac De Ruiter

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo