Rohan Drive

Lees alles over Rohan Drive.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rohan Drive ligt op 18%, 39 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Begin je met rijles bij Rohan Drive? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR-examenlocatie: Rijswijk.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rohan Drive.

De rijschool heeft een locatie in Den Haag. De adresgegevens: Paets van Troostwijkstr 41, 2522DL Den Haag. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 613364418. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 542921310000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2294G6.

In welke plaats vind ik Rohan Drive precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Nog meer rijscholen in Den Haag.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Den Haag. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Autorijschool Casper en FES RIJSCHOOL.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Rohan Drive

Slagingspercentage

18

Aantal examens

39

Telefoon-nr

613364418

Adres

Paets van Troostwijkstr 41

Postcode

2522DL

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

542921310000

Rijschoolnummer

2294G6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rohan Drive”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo