Verkeersschool Roland van Ginkel

Alle details over Verkeersschool Roland van Ginkel.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Roland van Ginkel ligt op 86%, 7 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Verkeersschool Roland van Ginkel? Je kunt terecht bij 1 CBR-afrijdlocaties: Enschede. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Alle contact- en adresgegevens van Verkeersschool Roland van Ginkel.

De school is gevestigd in Haaksbergen. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Veldmaterstraat 60, 7482TC Haaksbergen. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 36 14 52 57. Het KvK-nummer van deze school is: 620348390000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 3617Z0.

Waar vind ik Verkeersschool Roland van Ginkel precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle rijscholen in de regio Haaksbergen.

Klik hier voor alle Rijscholen in Haaksbergen. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Richard Fluttert en Autorijschool Celeste.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool Roland van Ginkel

Slagingspercentage

86

Aantal examens

7

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 36 14 52 57

Adres

Veldmaterstraat 60

Postcode

7482TC

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

620348390000

Rijschoolnummer

3617Z0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Roland van Ginkel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Roland van Ginkel
Verkeersschool Roland van Ginkel

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo