Hartemink Verkeersopleidingen B.V.

Ontdek alles over Hartemink Verkeersopleidingen B.V..

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Hartemink Verkeersopleidingen B.V. ligt op 65%, 54 personen deden examen (rijbewijs C). Kun je wat hulp gebruiken voor het theorie-examen? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: motor, auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Ga je voor les bij Hartemink Verkeersopleidingen B.V.? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Enschede.

Beschikt de rijschool over een keurmerk?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een FAM-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Zo weet jij als leerling zeker dat je lessen van hoge kwaliteit mag verwachten.

Contactgegevens en telefoonnummer van Hartemink Verkeersopleidingen B.V..

De school heet een locatie in Eibergen. Op zoek naar adresgegevens? Kiefteweg 6, 7151HT Eibergen. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: [email protected]. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer (0545) 47 20 10, of 06 53 11 31 35. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij: hartemink.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 91812640000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7574X1.

Waar vind ik Hartemink Verkeersopleidingen B.V. precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere rijscholen in de regio Eibergen.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Eibergen. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Motorrijschool Peter Waterval en Autorijschool Henk Brauers.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Hartemink Verkeersopleidingen B.V.

Slagingspercentage

65

Aantal examens

54

FAM

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0545) 47 20 10

Telefoon-nr

06 53 11 31 35

Website

hartemink.nl

Adres

Kiefteweg 6

Postcode

7151HT

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

91812640000

Rijschoolnummer

7574X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Hartemink Verkeersopleidingen B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Hartemink Verkeersopleidingen B.V.
Hartemink Verkeersopleidingen B.V.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo