Hartemink Verkeersopleidingen B.V.

Alles wat je wilt weten over Hartemink Verkeersopleidingen B.V..

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Hartemink Verkeersopleidingen B.V. ligt op 82%, 44 leerlingen legden een examen af (rijbewijs BE). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: motor, auto. Kies je voor lessen bij Hartemink Verkeersopleidingen B.V.? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 2 CBR-examenlocaties: Enschede, Doetinchem. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs b.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Hartemink Verkeersopleidingen B.V..

De rijschool heeft een locatie in Eibergen. Op zoek naar de adresgegevens? Kiefteweg 6, 7151HT Eibergen. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: info@hartemink.nl. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is (0545) 47 20 10, of 06 53 11 31 35. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 091812640000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7574X1.

Waar bezoek je Hartemink Verkeersopleidingen B.V. (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Meer rijscholen in de regio Eibergen.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Eibergen. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Rijschool Klaas Pit en ML Opleidingen B.V..

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Hartemink Verkeersopleidingen B.V.

Slagingspercentage

82

Aantal examens

44

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

info@hartemink.nl

Telefoon

(0545) 47 20 10

Telefoon-nr

06 53 11 31 35

Adres

Kiefteweg 6

Postcode

7151HT

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede, Doetinchem

KvK-nummer

091812640000

Rijschoolnummer

7574X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Hartemink Verkeersopleidingen B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Hartemink Verkeersopleidingen B.V.
Hartemink Verkeersopleidingen B.V.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo