Autorijschool Stapsgewijs

Alle gegevens over Autorijschool Stapsgewijs.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Stapsgewijs is 39%, 137 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Autorijschool Stapsgewijs? Je hebt de keus uit 2 CBR-examenlocaties: Rotterdam, Barendrecht. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool Stapsgewijs.

Je vindt de school in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Grote Wielen 45, 3068PT Rotterdam. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 12 14 40 74. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 685047210000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 2940Z0.

Waar bezoek je Autorijschool Stapsgewijs precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige rijscholen in de regio Rotterdam.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Rijschool Animo en Rijschool KlinkGoed.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Stapsgewijs

Slagingspercentage

39

Aantal examens

137

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 12 14 40 74

Adres

Grote Wielen 45

Postcode

3068PT

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Barendrecht

KvK-nummer

685047210000

Rijschoolnummer

2940Z0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Stapsgewijs”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Stapsgewijs
Autorijschool Stapsgewijs

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo