Rijschool Hotaman

Ontdek alles over Rijschool Hotaman.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Hotaman is 47%, 55 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Praktijkles volgen bij Rijschool Hotaman? Dan heb je keuze uit 2 CBR-examenlocaties: Zaandam, Den Helder.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Hotaman.

Deze school is gevestigd in Zaandam. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Twiskeweg 72, 1504AE Zaandam. Contact per e-mail? Hierbij het adres: [email protected]. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 28 32 66 72. Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: hotaman.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 343236670000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6027X1.

Waar bezoek je Rijschool Hotaman?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige scholen in de buurt van Zaandam.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Zaandam. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Merci en Autorijschool Kamstra.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool Hotaman

Slagingspercentage

47

Aantal examens

55

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 28 32 66 72

Website

hotaman.nl

Adres

Twiskeweg 72

Postcode

1504AE

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam, Den Helder

KvK-nummer

343236670000

Rijschoolnummer

6027X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Hotaman”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo