Rijschool J&A

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool J&A.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool J&A is 38%, 32 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Rijschool J&A? Je kunt kiezen uit 1 CBR-examenlocaties: Zaandam. Snel je theorie certicaat halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Contactgegevens, adres en overige info over Rijschool J&A.

Deze rijschool heeft een locatie in Zaandam. De adresgegevens zijn als volgt: Oudemansstraat 78, 1504KP Zaandam. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 50 44 50 04. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 342823970000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4674A8.

In welke plaats zit Rijschool J&A (kaart en route)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Meer rijscholen in regio Zaandam.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Zaandam. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Auto-Rijschool V. En S. en Autorijschool Bergfeld.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool J&A

Slagingspercentage

38

Aantal examens

32

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 50 44 50 04

Adres

Oudemansstraat 78

Postcode

1504KP

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

342823970000

Rijschoolnummer

4674A8

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Jacqueline Van hoven

    Top rijschool! Goede uitleg en begeleiding, super instructeurs, alles goed verzorgd!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo