De Rijacademie

Alle informatie die je nodig hebt over De Rijacademie.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van De Rijacademie ligt op 64%, 14 personen deden examen (rijbewijs B). Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Start je met les bij De Rijacademie? Dan heb je keuze uit één CBR-locatie: Zaandam.

Adres, contactgegevens en overige informatie over De Rijacademie.

De school heet een locatie in Zaandam. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: De Weer 162, 1503WN Zaandam. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 613993005. Het KvK-nummer van deze school is: 707100660000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1892K5.

In welke plaats vind je De Rijacademie (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere scholen in Zaandam.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle rijscholen in Zaandam. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Bergman Rijschool en Autorijschool Koene.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: De Rijacademie

Slagingspercentage

64

Aantal examens

14

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

613993005

Adres

De Weer 162

Postcode

1503WN

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

707100660000

Rijschoolnummer

1892K5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “De Rijacademie”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo