Rijschool van Hees

Lees alles over Rijschool van Hees.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool van Hees ligt op 51%, 87 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Kies je ervoor te lessen bij Rijschool van Hees? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Zaandam. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook les met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie-examen boek.

Contactgegevens en telefoonnummer van Rijschool van Hees.

De rijschool is gevestigd in Zaandam. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Zuiddijk 392, 1505HE Zaandam. Proefles aanvragen? Neem contact op via info@rijschoolvanhees.nl. De rijschool is telefonisch te bereiken op (075) 616 51 29, of 06-53994887. Voor meer informatie kijk je op de website van deze school, rijschoolvanhees.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 350119320000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 3301X1.

Waar bezoek ik Rijschool van Hees precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in de regio Zaandam.

Bekijk hier meer Rijscholen in Zaandam. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Patron verkeersopleidingen en Verkeersschool De Palm.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool van Hees

Slagingspercentage

51

Aantal examens

87

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolvanhees.nl

Telefoon

(075) 616 51 29

Telefoon-nr

06-53994887

Website

rijschoolvanhees.nl

Adres

Zuiddijk 392

Postcode

1505HE

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

350119320000

Rijschoolnummer

3301X1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Monique

    Super rijschool!!!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo