Rijschool van Hees

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool van Hees.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool van Hees is 94%, 34 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs AM2). Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een automaat personenauto. Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Start je met rijles bij Rijschool van Hees? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR examenlocatie: Zaandam. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Heeft de school keurmerken?

Qua leskwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling mag je topkwaliteit verwachten van een rijschool met keurmerk.

Contactgegevens, adres en overige info over Rijschool van Hees.

Je vindt de rijschool in Zaandam. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Zuiddijk 392, 1505HE Zaandam. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is (075) 616 51 29, of 06-53994887. Ze hebben een eigen website met meer informatie: rijschoolvanhees.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 350119320000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 3301X1.

Waar vind je Rijschool van Hees (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige scholen in regio Zaandam.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Zaandam. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Tom de Keizer en Ronchetti Verkeersopleidingen.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool van Hees

Slagingspercentage

94

Aantal examens

34

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(075) 616 51 29

Telefoon-nr

06-53994887

Website

rijschoolvanhees.nl

Adres

Zuiddijk 392

Postcode

1505HE

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

350119320000

Rijschoolnummer

3301X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool van Hees”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo