Autorijschool Van Nistelrooy

Lees meer over Autorijschool Van Nistelrooy.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Van Nistelrooy is 53%, 66 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Les volgen bij Autorijschool Van Nistelrooy? Je kiest uit een van de 1 examenlocaties van het CBR: Den Bosch. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het cbr theorie boek.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Autorijschool Van Nistelrooy.

Je vindt deze rijschool in Geffen. De adresgegevens zijn als volgt: Kastanjehof 28, 5386GP Geffen. Mailen? Hierbij het e-mailadres info@autorijschoolvannistelrooy.nl. Bellen? Het telefoonnummer is 06 23 23 95 92. De school beschikt over een eigen website, hierbij het adres: autorijschoolvannistelrooy.nl. Het KvK-nummer van de school is 172528070000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5581X8.

Waar bezoek ik Autorijschool Van Nistelrooy (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere scholen in Geffen.

Bekijk alle Rijscholen in Geffen. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Recht Zo Die Gaat en Autorijschool Olympic.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Van Nistelrooy

Slagingspercentage

53

Aantal examens

66

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolvannistelrooy.nl

Telefoon-nr

06 23 23 95 92

Website

autorijschoolvannistelrooy.nl

Adres

Kastanjehof 28

Postcode

5386GP

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

172528070000

Rijschoolnummer

5581X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Van Nistelrooy”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Van Nistelrooy
Autorijschool Van Nistelrooy

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo