Autorijschool Van Nistelrooy

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool Van Nistelrooy.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Van Nistelrooy is 56%, 62 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool Van Nistelrooy? Dan kies je uit 1 CBR-examenlocaties: Den Bosch.

Welke keurmerken heeft de school?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen, deze school beschikt over een VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je rijles van hoge kwaliteit verwachten.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool Van Nistelrooy.

De rijschool is te vinden in Geffen. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Kastanjehof 28, 5386GP Geffen. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 23 23 95 92. Voor meer informatie kijk je op hun website: autorijschoolvannistelrooy.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 172528070000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 5581X8.

Waar bezoek ik Autorijschool Van Nistelrooy (kaart en route)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Geffen.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Geffen. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Gülsen en De Rijbewijs School Hans van der Beek.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Van Nistelrooy

Slagingspercentage

56

Aantal examens

62

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 23 23 95 92

Website

autorijschoolvannistelrooy.nl

Adres

Kastanjehof 28

Postcode

5386GP

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

172528070000

Rijschoolnummer

5581X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Van Nistelrooy”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Van Nistelrooy
Autorijschool Van Nistelrooy

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo