Rijschool Gülsen

Alle gegevens over Rijschool Gülsen.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Gülsen ligt op 46%, 83 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Rijles volgen bij Rijschool Gülsen? Je hebt de keus uit 1 examenlocatie van het CBR: Den Bosch.

Contactgegevens en telefoonnummer van Rijschool Gülsen.

Deze rijschool is gevestigd in Oss. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Hertewissel 23, 5344LE Oss. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen kan, je bereikt ze op 06 22 24 12 13. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 172516590000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 5565K8.

Waar bezoek ik Rijschool Gülsen (kaart en route)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Overige rijscholen in regio Oss.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Oss. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Autorijschool de Distel en Autorijschool J.P. Valentijn.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool Gülsen

Slagingspercentage

46

Aantal examens

83

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 22 24 12 13

Adres

Hertewissel 23

Postcode

5344LE

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

172516590000

Rijschoolnummer

5565K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Gülsen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo