Autorijschool Renate

Alles wat je wilt weten over Autorijschool Renate.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Renate is 50%, 50 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Hoe zit het bij jou met je theoretische verkeerskennis? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie examens. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Ga je voor lessen bij Autorijschool Renate? Je hebt de keuze uit 1 examenlocatie van CBR: Den Bosch.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool Renate.

Je vindt deze school in Oss. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Gripper 21, 5348KZ Oss. Bellen? Het telefoonnummer is 06 22 57 69 95. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 682677970000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 8722K9.

Waar vind ik Autorijschool Renate precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Meer rijscholen in regio Oss.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Oss. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Minerva en Het Vertrouwen Opleidingen B.V..

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Renate

Slagingspercentage

50

Aantal examens

50

Telefoon-nr

06 22 57 69 95

Adres

Gripper 21

Postcode

5348KZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

682677970000

Rijschoolnummer

8722K9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Renate”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo